Leentjes Amsterdam

Producten

Welkom op de website van Leentjes Amsterdam, producent van decoratie zoetigheden voor onder andere op pannenkoeken, poffertjes, taartjes, cupcakes, wafels en je boterham en van vrolijke en lekkere bakmixen. Omdat wij de gewone poedersuiker, strooisels, stroop, hagelslag en bakmixen een beetje saai vinden, zijn er nu Poeder Pret, Strooi Pret, Stroop Pret, Bak Pret én Beleg Pret. Producten zoals je ze kent en nu nog leuker en lekkerder en vrolijk gekleurd.

Oké, spelen met eten mag eigenlijk niet, maar met de producten van Leentjes wordt het wel héél erg leuk om je lekkere baksels te versieren. 

Aan de producten van Leentjes Amsterdam worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen toegevoegd. Om de mooie kleuren te krijgen gebruiken wij alleen natuurlijke kleurstoffen. Kleurende levensmiddelen om precies te zijn, kleurstoffen uit fruit en plantjes.

PRODUCTEN 

Heb je lekkere cupcakes of taartjes gebakken en wil je deze mooi versieren? Gebruik dan één van onze Strooi Pret vol vrolijke en lekkere decoratie strooisels met oa letters, cijfers, hartjes, diertjes in allemaal vrolijke kleurtjes. Strooi Pret wordt gekleurd met natuurlijk kleurstoffen met fruit en planten zoals zoete aardappel, radijs en citroen. In totaal zijn er 6 soorten decoratie strooisels dus er is genoeg te kiezen!

Leentjes Strooi Pret is glutenvrij en vegan.

Poeder Pret is gekleurde poedersuiker in de kleuren roze, blauw, geel en oranje om je pannenkoeken, poffertjes, wafels, taartjes of oliebollen nóg vrolijker en lekkerder mee te maken. We gebruiken alleen natuurlijk ingredienten en erwtenzetmeel, dus Poeder Pret is ook glutenvrij! En vegan en vegetarisch. Dus 100% natuurlijk voor 100% Pret!

Leentjes Strooi Pret en Poeder Pret is verpakt in duurzame doosjes die na gebruik bij het oud papier kunnen om te recyclen.

Anijs Pret is vrolijk gekleurd beleg voor op je boterham of je beschuit.Het is een heerlijk gepofte rijstkorrel omhuld door een knapperig suiker laagje en op smaak gebracht met een natuurlijke anijs aroma.

De Anijs Pret komt in alle kleuren van de regenboog en wordt gekleurd met vruchtjes en plantjes en dus 100% natuurlijk. De Anijs Pret is glutenvrij en vegan. 

Eet smakelijk!

 

Ken je ze nog van vroeger? De ijsrollen? Leentjes heeft ze in een nieuw jasje gedaan in twee heerlijke smaken. De Confetti in vanillesmaak met vrolijk gekleurde confetti en de andere in een heerlijke aardbeiensmaak, met een swirl van aardbeiensaus en romige stukjes chocolade.

Lekker tussen twee koekjes of op een bordje met slagroom en versierd met Leentjes Strooi Pret. Welke smaak kies jij als eerste?

 

Bakmix voor een magische regenboogcake met 4 verschillende gekleurde lagen. Met deze bakmix maak je een prachtige en lekkere Regenboog Taart voor circa 10 personen. En net als al onze andere producten bevat ook deze taart alleen 100% natuurlijke kleurstoffen.

Het is echt een feestje om te maken én om te eten!

Tip, in plaats van zonnebloem olie, kun je ook alle andere oliesoorten zoals raap, sesam of koolzaad olie gebruiken. Of gewone boter of margarine. Smelt dan de boter of margarine eerst even en voeg het toe aan de bakmix als het op kamertemperatuur is.

Met deze mix voor Cupcake Pret maak je niet alleen de allerlekkerste, maar óók de allervrolijkste Cupcakes! Dat komt omdat we vrolijk gekleurde confetti aan de mix hebben toegevoegd.

Veel pret tijdens het bakken en het opeten natuurlijk!

Met deze mix maak je de liefste Cupcakes omdat we roze, paarse en witte hartjes hebben toegevoegd aan de mix. En de Cupcakes hebben bovendien een mooie roze kleur.

Voor wie maak jij deze lieve traktatie?

Met onze Koekjes Pret heb je gegarandeerd pret tijdens het bakken en opeten omdat we ook aan deze bakmix vrolijk gekleurde confetti hebben toegevoegd.

En het zijn er genoeg om te delen. Wie maak jij blij?

Onze Dikke Pannenkoeken zijn zo dik omdat ze vol zitten met confetti’s! En ze zijn echt ontzettend lekker en dus het is maar goed, dat je er wel 9 kunt maken uit één pak!

Alle confetti’s zijn gekleurd met 100% natuurlijke kleurstoffen uit plantjes en fruit. 

Van onze Blijerkoeken word je helemaal vrolijk! Het zijn lekkere eierkoeken op zijn Leentjes.
Je kunt er zelf een beetje kleur aan toevoegen met Leentjes Poeder Pret.

Je maakt oneindig veel lekkere nootjes met de Leentjes bakmix voor Pret Noten. En de vrolijk gekleurde confetti hebben wij al toegevoegd.
Jij hoeft ze alleen nog maar te maken.
Eet smakelijk.

Verkrijgbaar bij

Over Leentjes

Leentjes is opgericht in 2017 door een paar enthousiaste ouders, die het leven erg leuk vinden. Je kan ons niet blijer maken dan dat we met onze kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes samen aan tafel zitten, lekker eten en alle verhalen van de dag horen. Liefde gaat door de maag. Wij hopen dan ook dat al onze producten ‘Blijmakers’ bij jullie aan tafel zullen zijn!

We vinden het leuk om jouw ideeën, tips en vragen te horen. Klik even op contact om met ons in contact te komen. Wij reageren altijd!

 

Contact

14 + 11 =

CONTACT GEGEVENS

  

Leentjes Amsterdam |Amsteldijk 216 | 1079 LK Amsterdam | The Netherlands

kvk 69891443 | btw NL858054760B01 | IBAN NL18RABO0323976530